Wervelenderwijs copywriting > startpagina

Biografie Michel van der Westen

Tekstschrijver, copywriter, redacteur of vertaler gezocht? WERVELENDERWIJS!

Voorheen theatermarketeer, muziekbibliothecaris en popjournalist...

"De taal is een handschoen die strak om de huid van de inhoud getrokken is", aldus Godfried Bomans. Dat weet Michel als geen ander. Publiciteitsteksten, interviews, pakkende slogans schrijven; hij heeft het allemaal haarfijn in de vingers. Het is altijd een feest zijn teksten te lezen. Net dat ene leuke feitje of verrassende invalshoek in een goedlopende tekst en het gevoel dat de auteur verstand van het geschrevene heeft. Nergens haak je af, maar hoop je op meer. En overtuigen doet het zeker.
Geesje Prins - Manager marketing & box office Chassé Theater Breda

Schrijven leer je spelenderwijs, en als spelen met taal gaandeweg serieuzer wordt, wordt 't vanzelf ooit wervelenderwijs. Tenminste, in mijn geval. Hoewel ik schrijven nog steeds als 'kinderspel' beschouw, is het natuurlijk een vak apart. Niet dat ik ooit een vak geleerd heb, stiekem ben ik door schade en schande wijs geworden. De toeristische route duurt iets langer, maar leuk is ze wel! En je komt nog eens ergens...

Net als u (of jij, zo u wilt). U bent terechtgekomen op de website van een woordkunstenaar pur sang, die een passie voor taal heeft en een broertje dood aan purisme. Taal mag leven, doen leven of op z'n minst wat leven in de brouwerij brengen. Natuurlijk kun je een valkuil zien als iets waar je met open ogen in trapt; ik zie het liever als een interessante roofvogel.

Indien u geïnteresseerd bent in mijn levensloop, dan mail ik u simpelweg mijn curriculum vitae. Als u benieuwd bent naar mijn schrijfstijl, loopt u dan mijn portfolio even door. En hopelijk spreken we elkaar binnenkort!